O Naber kaffee

 

Příběh a filozofie rodinné pražírny Naber Kaffee manufaktur

 

Ruční práce je naše krédo v produkci kávy.
V naší pražírně ctíme kávu jako surovinu,
která se zpracovává výhradně ručně.

 

Když před 100 lety otevřel Georg Naber ve Vídni svůj první krámek s kávou, vzplanula vášeň, se kterou se pražení vybraných kávových směsí věnujeme i dnes. Vychutnejte si naše malá uměleckádíla, která si vás získají svou vytříbenou chutí a neopakovatelným aroma, ať už si kávu dopřáváte výjimečně, nebo patříte k náročným požitkářům. Naše jméno zaručuje řemeslo, kvalitu a dokonalost, proto také pečlivě vybíráme zákazníky, kteří by tuto vášeň chtěli sdílet s námi. Z naší tradice vyrábět výhradně skvělou kávu vznikla také nejmladší produktová řada Marco Salvatori. Touto směsí oplňujeme sortiment o elegantní italskou interpretaci klasického espressa. Naše vysoké kvalitativní nároky a bezpodmínečná odevzdanost dodávat našim zákazníkům výhradně prvotřídní druhy káv z naší manufaktury Naber Kaffee, jsou nejjednodušším způsobem jak říci: "Nikdy nepřestaneme být lepšími."