O Naber kaffee

 

Příběh a filozofie rodinné pražírny Naber Kaffee manufaktur

 

Ruční práce je naše krédo v produkci kávy.
V naší pražírně ctíme kávu jako surovinu,
která se zpracovává výhradně ručně.

 

Když před 100 lety otevřel Georg Naber ve Vídni svůj první krámek s kávou, vzplanula vášeň, se kterou se pražení vybraných kávových směsí věnujeme i dnes. Vychutnejte si naše malá uměleckádíla, která si vás získají svou vytříbenou chutí a neopakovatelným aroma, ať už si kávu dopřáváte výjimečně, nebo patříte k náročným požitkářům.

Naše jméno zaručuje řemeslo, kvalitu a dokonalost, proto také pečlivě vybíráme zákazníky, kteří by tuto vášeň chtěli sdílet s námi. Z naší tradice vyrábět výhradně skvělou kávu vznikla také nejmladší produktová řada Marco Salvatori. Touto směsí oplňujeme sortiment o elegantní italskou interpretaci klasického espressa. Naše vysoké kvalitativní nároky a bezpodmínečná odevzdanost dodávat našim zákazníkům výhradně prvotřídní druhy káv z naší manufaktury Naber Kaffee, jsou nejjednodušším způsobem jak říci: "Nikdy nepřestaneme být lepšími."

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení