Napěňovač mléka Bodum Latteo
Ruční šlehač na mléko se skleněnou rukojetí od firmy Bodum.
Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače Bodum LATTEO v myčce na nádobí.
Kategorie: | Šlehání mléka |
---|
Jak připravit mléčnou pěnu:
1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným nebo polotučným) až po rysku (cca. 0,25l)
2) Umístěte nádobku na rovný povrch
3) Nasaďte víčko se šlehačem na nádobku a zavřete nálevku.
4) Šlehejte mléko stlačováním a vytahováním pístu nahoru a dolů, takto zatáhněte a stlačte cca. 60-90krát (ucítíte, jak mléko houstne).
5) Nechte mléko cca. minutu odpočinout. Za tuto dobu ještě výrazně zhoustne.
6) Pokud chcete mléčnou pěnu horkou, ohřejte ji po cca. 30-50 sekund na nejvyšší stupeň v mikrovlnné troubě (nezapomeňte nejprve sundat víčko s pístem).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.